Friday, February 25, 2011

What Does Vandertramp Mean

brioche brioche with grains with grain

PREPARATION BRIOCHE

1.sciogliere the yeast in warm water.
Pour the two types of flour, sugar, burrommorbi
-do and the yeast in the bowl and knead the planetary speed
minima.Appena the mixture begins to
amlgamarsi, add the eggs, lemon zest and vanilla
and keep working the dough
If it proves too hard,
add a few tablespoons of water and work for another ten minutes
.
At the end, move the dough
in una ciotola capiente,copritelo con un canovaccio
e fatelo lievitare per 4 ore.

2.Una volta trascorso il tempo di lievitazione,ri-
prendete l'impasto,lavoratelo brevemente e tagliate-
lo in 15 panetti da 40gr circa;date ai panetti una
leggera forma allungata e disponeteli su una teglia
rivestita di carta forno.
Una volta realizzate tutte
le brioche,lasciatele lievitare nuovamente per 40 minuti
Quindi infornate a 180C,in forno
preriscaldato, per 25minuti.
3.Durante la cottura delle brioche preparate la glas-
sa:sbattete leggermente gli albumi con la forchetta.
Aggiungete lo zucchero,mescolate fino al completo
assorbimento e, solo allora, add the flour
mandorle.Una Once the croissants are cooked, brush
their surface with the glaze that you
preparation, sprinkle with granulated sugar and
place back in oven for 5 min, with the grill on.

0 comments:

Post a Comment